De Braziliaanse klassieker samen met heerlijke tropische passievrucht.
Benodigdheden:
-> Tumbler glas
-> Muddler
-> Barlepel
-> Jigger
-> Crushed ijs
Ingrediënten:
-> 40ml Cachaça
-> 20ml Monin passievruchtsiroop
-> 2 el rietsuiker
-> 1 limoen
-> 1 passievrucht
STAP VOOR STAP
1. Snijd de limoen in partjes (8) en doe ze in de shaker samen met 2 el rietsuiker.
2. Muddle de limoen tot sap en vul het glas met crushed ijs.
3. Schenk 40ml cachaça en 20ml passievruchtsiroop over het ijs, en gebruik een halve passievrucht in de cocktail.
4. Roer alles goed tot elkaar met de barlepel en vul daarna aan met meer crushed ijs.
5. Garneer met de overige halve passievrucht en leg deze op het ijs.
En daar heb je een heerlijke Passion Caipirinha, lekker om bij de bbq te drinken op een zomerse avond !