HOT BUTTER RUM

Hot Butter Rum

December is aangebroken en de dagen worden kouder.
Tijd voor een warme cocktail de ‘Hot Butter Rum’.
Het recept is over komen waaien uit Amerika en wordt vaak gedronken rond de winterperiode.

Benodigdheden:
-> Mix kan
-> Barlepel
-> Waterkoker
-> Koffie/thee glas

Ingrediënten:
-> 1 lepel roomboter
-> 1 theelepel bruine suiker
-> 1 theelepel vanille extract
-> 1 theelepel kruiden ( kaneel/nootmuskaat etc )
-> 60ml Baron Spiced Rum
-> 120-140ml kokend water

STAP VOOR STAP BEREIDING

1. Vul het glas met kokend water om hem alvast warm te maken.
2. Vul het mixglas met een lepel roomboter, 1 tl bruine suiker, 1 tl vanille extract en 1tl kruiden.
3. Schenk daarna 60ml Baron Spiced Rum in het glas en 120-140ml kokend water ( meer voor minder sterk )
4. Roer alle ingrediënten door elkaar met de barlepel totdat de boter helemaal is opgelost.
5. Schenk alles uit het mixglas in een koffie/theeglas en garneer met een kaneelstok op de rand.

De open haard aan en genieten van een heerlijke warme cocktail met kruidige smaken en de pit van de spiced rum !

HOT BUTTER RUM



Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *