De Paradise Lost is verfrissend en smaakt net zoals een bounty reep.
Een heerlijke kokossmaak en een subtiel vleugje chocola.
Benodigdheden:
-> Tumbler glas
-> Shaker
-> Hawthorne strainer
-> 2 bordjes/bakjes (garnering)
-> Jigger
Ingrediënten:
-> 30ml Bacardi Coconut
-> 25ml Creme de caco blanc
-> 85ml kokoswater
-> 10ml limoensap
-> 15ml monin suikersiroop
STAP VOOR STAP BEREIDING
1. Vul de shaker met 30ml Bacardi coconut, 25ml creme de cacao blanc en 85ml kokoswater.
2. Pers 10ml limoensap en voeg 15ml suikersiroop toe in de shaker.
3. Voeg ijs toe aan de shaker en shake 8-10 seconden totdat er een frostlaagje aan de buitenkant van de shaker ontstaat.
4. Vul het glas met ijs en schenk de cocktail uit tot driekwart van het glas.
5. Garneer de cocktail met een kokosrand.
( scroll naar beneden voor de uitleg ! )
Garnering: Kokosrand
Voor de garnering heb je 2 bordjes, kokosrasp en suikersiroop nodig.
1. Dip de bovenkant van het glas eerst in een bordje mer suikersiroop.
2. Dip daarna het glas in de kokosrasp en zorg dat het goed verdeeld is over de rand.
3. Nu blijft de kokos goed plakken en zorgt het voor een extra smaaksensatie aan de cocktail.