PINEAPPLE DAQUIRI

Pineapple Daquiri

Een heerlijke tropische cocktail met de smaken van ananas en kokosnoot.

Benodigdheden:
➣ Shaker
➣ Hawthorne zeef
➣ Martiniglas
➣ Ijs

Ingrediënten:
➣ 50ml Bacardi Coconut
➣ 80ml Ananas sap
➣ 10ml Monin suikersiroop
➣ 20ml Limoensap

STAP VOOR STAP

1. Vul de shaker met 50ml Bacardi Coconut , 80ml ananas sap, 10ml suikersiroop en 20ml limoensap.
2. Voeg ijs aan de shaker toe en shake 8-10 seconden totdat er een frostlaagje ontstaat.
3. Schenk de cocktail met de hawthorne zeef in het martiniglas.
4. Garneer de Pineapple Daquiri met een partje ananas en een blad van de ananas op de rand.

De Frozen variant
Je kan de cocktail ook frozen maken, heerlijk op een tropische warme dag.
Voeg bevroren ananas toe en gebruik een blender in plaats van een shaker.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *