Een variant op de originele Raspberry Mojito, door het gebruik Bruine en oudere rum krijg je een intensere en kruidige smaak aan je Mojito.
De Chambord is zoet van zichzelf en gemaakt van zwarte frambozen.
Benodigdheden:
-> Muddler
-> Longdrinkglas
-> Rietje
-> Barlepel
-> Jigger
Ingrediënten:
-> 40ml Barceló Anejo
-> 20ml Chambord
-> 4 partjes limoen (halve limoen)
-> Munt
-> Bruiswater
-> Frambozen
STAP VOOR STAP BEREIDING
1. Snijd de halve limoen in 4 gelijke partjes en gooi ze in het glas.
2. Muddler de partjes tot sap en vul het glas driekwart met crushed ijs.
3. Schenk 40ml Barceló Anejo en 20ml Chambord in met de jigger.
4. Pluk 8 blaadjes munt en gooi ze in het glas, stir nu alles goed door elkaar met de barlepel.
5. Vul de rest van het glas met crushed ijs en schenk er bruiswater in tot de rand.
6. Gebruik een rietje naar keuze en garneer met een mooi munttakje en 2 frambozen.